Grillet potet i skiver

Grillet potet i skiverOppskrift (4 personer)

2 poteter
Olje
Salt og pepper

Kutt potetene i 1-2 centimeter tykke skiver, gjerne på langs.

  1. Vend skivene i olje og plasser de på en varm grill.
  2. Når skivene slipper enkelt fra grillen uten å henge fast (tar 5-10 minutter), snur du de. Etter 5 – 10 minutter slipper de enkelt fra grillen.
  3. Så fort du tar de av grillen salter og peprer du potetene etter smak og behag. Du kan også benytte chili eller annet passende krydder om du vil.

Serveres med en gang.

Foto/Kokk: Snorre Jøllanger // Studio Isidor / Knut Whist

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.