Wok med scampi

Wok med scampiOppskrift (4 personer)

400 g scampi
1 rødløk, skåret i båter
500 g frosne grønne bønner
200 g cherrytomater
2 hvitløksfedd
1/2 bunt koriander
3 ss vegetabilsk olje
4 ss soyasaus
Nykvernet sort pepper

Wok med scampi:
Varm oljen i en wok på høy varme.
Ha i hvitløksfeddene og stek dem i et par sekunder.
Skrell scampiene og stek dem under omrøring i 1 minutt sammen med rødløken.
Fjern hvitløksfeddene.
Blansjer de grønne bønnene i et minutt, og la dem renne av i et dørslag.
Ha bønnene i woken og stek sammen med scampien og rødløken i et par minutter.
Del cherrytomatene i to og legg dem i woken.
Stek videre i 1 minutt.
Ta woken av varmen.
Smak til med soyasaus, svart pepper og koriander og server med det samme.

Her finner du flere oppskrifter på skalldyr!

Wok med scampi – rask og velsmakende middagsrett for travle hverdager!

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.