Wok med scampi
Oppskrift (4 personer)
400 g scampi
1 rødløk, skåret i båter
500 g frosne grønne bønner
200 g cherrytomater
2 hvitløksfedd
1/2 bunt koriander
3 ss vegetabilsk olje
4 ss soyasaus
Nykvernet sort pepper
Wok med scampi:
Varm oljen i en wok på høy varme.
Ha i hvitløksfeddene og stek dem i et par sekunder.
Skrell scampiene og stek dem under omrøring i 1 minutt sammen med rødløken.
Fjern hvitløksfeddene.
Blansjer de grønne bønnene i et minutt, og la dem renne av i et dørslag.
Ha bønnene i woken og stek sammen med scampien og rødløken i et par minutter.
Del cherrytomatene i to og legg dem i woken.
Stek videre i 1 minutt.
Ta woken av varmen.
Smak til med soyasaus, svart pepper og koriander og server med det samme.
Her finner du flere oppskrifter på skalldyr!
Wok med scampi – rask og velsmakende middagsrett for travle hverdager!