Østers naturell

Østers naturellOppskrift  (4 personer)

12 østers
1 sitron
Nykvernet pepper
Isbiter

Østers naturell:
Vask og skrubb de levende østersene godt.
Åpne dem forsiktig med en østerskniv.
Pass på at kraften ikke renner ut.
Anrett østersen på is med sitronbåter.
Drypp litt sitron og krydre med litt pepper før du spiser dem.

Det enkleste er ofte det beste sies det. Når det gjelder østers naturell sier vi oss enige i det. Det er nå på vinteren de viser seg fra sin aller beste side og smaker ypperlig helt ubehandlet kun tilsatt en dæsj sitron! Vil du ha det lille ekstra kan du tilsette en dråpe tabasco.

Her finner du flere oppskrifter på skalldyr!

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.