Hvitløksfreste reker

Hvitløksfreste rekerOppskrift (4 personer)

Olivenolje
4 hvitløksfedd, skrelt og finhakket
1/2 ts tørket chili
1 kg ferske reker, pillede
1 potte fersk persille

Hvitløksfreste reker
Varm opp en generøs mengde olivenolje i stekepannen. Tilsett hvitløk og chili og stek under konstant omrøring i et par minutter. Tilsett rekene og fres dem raskt til de blir varme. Finhakk persillen og rør den raskt inn. Server med baguetter.

En av de mest populære forrettene på restauranter verden over er hvitløksfreste reker, en rett som du raskt og enkelt lager selv hjemme. Husk at rekene ikke skal ligge for lenge og koke i oljen, men heller varmes raskt opp i oljen før du tar retten av kokeplaten og serverer.

Her finner du flere oppskrifter på skalldyr!

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.

Oppsummering
recipe image
Oppskrift
Hvitløksfreste reker
Publisert
Forberedelser
Tid å lage
Total tid