Julebakst

JulebakstJulebakst er en tradisjon som ofte er begynnelsen på den ønskede julestemningen. Når det skal bakes samles ofte hele familien på kjøkkenet. Det bakes også annet en de tradisjonelle 7 sortene. Vi gir deg de tradisjonelle oppskriftene i tillegg til gode og spennende tilskudd som hele familien kan kose seg med.

Her finner du flere oppskrifter på bakst!

Brente mandler

brente-mandlerKjenner du noen som elsker brente mandler? Det er en enkel sak å lage og smaker knasende godt. Perfekt vertinnegave eller julepresang til en skikkelig søtmons.

Brente mandler

Myk pepperkake

myk-pepperkake

Myk pepperkake

Pepperkaker

Pepperkaker

Pepperkaker

Red. Julebakst

Hvite kakemenn

HVITE-KAKEMENN

Hvite kakemenn

Nøtteroser

notteroser

Nøtteroser

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.