Pizza med fenalår (Pizza Bianca)

Pizza med fenalår (Pizza Bianca)Oppskrift

Bak ut en pizzadeig
Fordel en stor skje hvit saus utover bunnen. *
Legg på en stor neve revet ost (ca. 100 g).
Spre deretter ca. 35 g skivede sjampinjonger og 10-12 hele sorte oliven (uten sten) over.
Riv 5 skiver fenalår i mindre biter og fordel utover (ca. 35 g).
Stek pizzaen. *
Når pizzaen er ferdig topper du den med litt nykvernet pepper og ruccola (ikke salt, fenalåret er salt nok som det er).

Pizza med fenalår (Pizza Bianca) serveres også på Patio Restaurant i Oslo og har fått navnet «Viking».

* Hvit pizzasaus og hvordan steke pizza finner du i vår pizzaskole her

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.