Vegetar – pizza uten kjøtt

Vegetar pizza uten kjøttOppskrift

pizzadeig
1 stor skje tomatsaus til pizza
100 gr revet ost
1/2 paprika rød/grønn
1/2 avocado
4 sjampinjong
3 cherrytomater
8 sorte oliven uten stein
1 artisjokkhjerte
2 soltørkede tomater
20 gr chevre
Fersk spinat
Maldonsalt og nykvernet pepper

  1. Bak ut pizzadeigen.
  2. Fordel en stor skje tomatsaus utover bunnen.
  3. Legg på en stor neve revet ost (ca. 100 g).
  4. Kutt opp og del paprika, avokado, champignin, cherrytomater, oliven, artisjokkhjerte, soltørkede tomater og chevre.
  5. Fordel det utover hele pizzaen
  6. Stek pizzaen

Ovnen skal være på det varmeste før du setter pizzaen inn, 250 grader eller mer.
Pizzaen er ferdig i løpet av få minutter når osten har smeltet og når kantene er lettstekte.

Når pizzaen er ferdig topper du den med litt nykvernet pepper, maldonsalt og fersk spinat.

Foto/Kokk: Per Heimly/CinCin

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.