Pizza Capricciosa

Pizza CapricciosaOppskrift capricciosa

1 pizzadeig
1 stor skje tomatsaus
100 g revet ost
35 g skivede sjampinjonger
10-12 olivener, hele uten stein
70 g strimlet røkt skinke
1 håndfull ruccola
Salt og nykvernet pepper

Pizza Capricciosa:
Bak ut pizzadeigen. Fordel en stor skje tomatsaus utover bunnen. Legg på en stor neve revet ost (ca. 100 g). Spre deretter skivede sjampinjonger og oliven over. Fordel strimlet skinke over til slutt.

Ovnen skal være på det varmeste før du setter pizzaen inn, 250 grader eller mer. Pizzaen er ferdig i løpet av få minutter når osten har smeltet og når kantene er lettstekte.

Når pizzaen er ferdig topper du den med litt nykvernet pepper, salt og ruccola.

Pizza Capricciosa serveres også på Patio Restaurant i Oslo.

Foto: Per Heimly

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.