KYLLINGMARINADE TIL PIZZA
Oppskrift
20 g olivenolje
1 fedd hvitløk
1/2 sitron, saften av den
1 ts tørket oregano
1 ts sukker
1 ts grovmalt pepper
Bland alle ingrediensene sammen med en stavmikser. Bland 100 g kyllingfilet kuttet i strimler/biter (minst 10 strimler/biter) i en pose med den ferdige marinaden og lukk posen. Kyllingen bør ligge i marinaden i minst et par timer før bruk.
Her finner du oppskriften på pizzadeig!
Pizzaskole
Pizza | Oppskrift
- Dolly – pizza med lammekjøtt
- Helt vilt – pizza med hjort
- Hvitløksbrød pizza
- Norvegia – pizza med røkelaks
- Pizza Capricciosa – klassisk Italiensk pizza
- Pizza med chorizo og italienske kjøttboller Italia
- Pizza med fenalår (Pizza Bianca) Italia
- Pizza med marinert kylling (Pizza Bianca) Italia
- Rudolf – pizza med reinsdyrkjøtt
- Vegetar – pizza uten kjøtt
- Vulqan – pizza med jalapenos, vårløk, artisjokk, reinsdyrkjøtt, spekeskinke, timian og pesto
Om oss
Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.
Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.
Håvard Nelvik
Det er med stor glede vi kan fortelle at Håvard Nelvik har et eksklusivt samarbeid med Kulinarisk.no. Sammen tar vi deg gjennom hele prosessen fra råvarer til rykende ferske pizzaer, og det sammen med en Norgesmester.
Foto: Per Heimly
I 2011, vant Cin Cin ved Håvard Nelvik Norgesmesterskapet i italiensk pizzabaking for første gang, og gjentok bedriften i 2012. Håvards Cin Cin Pizzeria på Bislet, åpnet dørene for første gang i mai 2007. Siden har stedet mottatt flere gode anmeldelser og er i dag kjent for å servere noen av Oslos beste italienske pizzaer. Med egenkomponert deigoppskrift, marinader, tomatsaus og rømmedressing, skaper Håvard og Cin Cin sine egne unike smaksvarianter, som pizzaer med chili og reinsdyrkjøtt og pizzaen bianci med norsk laks. Nå ekspanderer Cin Cin med catering og produksjon for butikk og leder kjøkkenet til pizzeriaet, som nå har fått navnet Patio Restaurant der du kan nyte Håvards himmelske pizzaer på stedet eller bestille og ta med deg hjem. Vi håper du gleder seg til å lære å lage pizzaene av en mester – det gjør nemlig vi!
Besøk Cin Cin sine nettsider ved å klikke her
Pizza | Oppskrift
- Dolly – pizza med lammekjøtt
- Helt vilt – pizza med hjort
- Hvitløksbrød pizza
- Norvegia – pizza med røkelaks
- Pizza Capricciosa – klassisk Italiensk pizza
- Pizza med chorizo og italienske kjøttboller Italia
- Pizza med fenalår (Pizza Bianca) Italia
- Pizza med marinert kylling (Pizza Bianca) Italia
- Rudolf – pizza med reinsdyrkjøtt
- Vegetar – pizza uten kjøtt
- Vulqan – pizza med jalapenos, vårløk, artisjokk, reinsdyrkjøtt, spekeskinke, timian og pesto
Om oss
Kulinarisk.no er et mat- og drikkemagasin for alle som er glad i mat. Vi gir deg oppskrifter og inspirasjon til å lage mat- og drikke fra bunnen av. Det er den kulinariske opplevelsen og ekte matglede som er vårt fokus. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.