Vulqan

Vulqan pizza med jalapenos vårløk artisjokk reinsdyr spekeskinke timian pestoOppskrift

pizzadeig
1 stor skje tomatsaus til pizza
100 gr revet ost
Jalapenos
1 finkuttet vårløk
1 artisjokkhjerte
70 – 100 gr marinert reinsdyrkjøtt
3 skiver spekeskinke (15 gr)
Timian
Pesto
Maldonsalt og nykvernet pepper

  1. Bak ut pizzadeigen.
  2. Fordel en stor skje tomatsaus utover bunnen.
  3. Legg på en stor neve revet ost (ca. 100 g).
  4. Del opp artisjokkhjerte med hendene og spre de utover.
  5. Strø vårløk og jalapenos over hele, ikke overdriv.
  6. Riv opp spekeskinken og fordel utover.
  7. Legg reinsdyrkjøttet utover pizzaen.
  8. Stek pizzaen

Ovnen skal være på det varmeste før du setter pizzaen inn, 250 grader eller mer.
Pizzaen er ferdig i løpet av få minutter når osten har smeltet og når kantene er lettstekte.

Når pizzaen er ferdig topper du den med litt nykvernet pepper, maldonsalt, pesto og litt fersk timian.

Foto/Kokk: Per Heimly/CinCin

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.