Pizza med chorizo og italienske kjøttboller

PIZZA MED CHORIZO OG ITALIENSKE KJØTTBOLLEROppskrift

I pizzadeig
1 stor skje tomatsaus
3 italienske kjøttboller
100 g revet ost
35 g skivede sjampinjonger
8 skiver chorizopølser
1 ss revet parmesan
1 håndfull ruccola
Salt og nykvernet sort pepper

Pizza med chorizo og italienske kjøttboller:
Bak ut en pizzadeig. Fordel en stor skje med tomatsaus utover bunnen. Legg på osten. Spre deretter sjampinjonger og chorizo over. Del 3 kjøttboller i 2 eller mindre biter og fordel utover flaten. Stek pizzaen. Ovnen skal være på det varmeste før du setter pizzaen inn, 250 grader eller mer. Pizzaen er ferdig i løpet av få minutter når osten har smeltet og når kantene er lettstekte.

Når pizzaen er ferdig topper du den med litt nykvernet pepper, salt og ruccola. Strø til slutt revet parmesan over hele.

Denne pizzaen serveres også på Patio Restaurant i Oslo og har fått navnet «Store Stå».

* Oppskrift på tomatsaus, kjøttboller og hvordan steke pizza finner du i

vår pizzaskole her

Pizza med chorizo og italienske kjøttboller – Foto: Per Heimly

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.