Tanqueray flor de Sevilla gin & tonic

Tanqueray flor de Sevilla gin & tonic Oppskrift

4cl Tanqueray flor de Sevilla
12cl The Headless Horseman orange blossom tonic water
Store skiver med appelsin
Isbiter

  1. Fyll opp et balongglass med isbiter.
  2. Hell over gin.
  3. Plasser et par skiver med appelsin ned i isbitene.
  4. Fyll opp glasset med tonic.
  5. Pynt med appelsinskiver på toppen.

Tanqueray flor de Sevilla gin & tonic med appelsin serveres øyeblikkelig etter den er ferdig laget.

Tanqueray flor de Sevilla ble sluppet i 2018 og inspirasjonen kom fra en 140 år gammel oppskrift som Charles Tanqueray lagde da han besøkte appelsingårdene i Spania.

Foto/bartender: Knut Whist/Ida-Marie Holmøyvik

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.