Skagerrak Nordic & Tonic

Skagerrak Nordic & Tonic Oslo GinfestivalOppskrift

4cl Skagerrak Nordic dry gin
12 cl Three cents tonic water
Fersk rabarbra i lange skiver
Isbiter

  1. Fyll et balongglass med isbiter.
  2. Hell over gin.
  3. Hell over tonic.
  4. Dra rabarbraen rundt toppen på toppen av glasset og slipp den oppi.
  5. Rør forsiktig rundt i glasset med en rørepinne.

Skagerrak Nordic & Tonic serveres øyeblikkelig etter den er ferdig laget.

Foto/bartender: Knut Whist/Mats Kristiansen

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.