Roku Gin & Tonic med ingefær

Roku Gin & Tonic med ingefærOppskrift

4cl Roku gin
12cl Goldberg yosu tonic
Ferske ingefærstaver
Isbiter

  1. Fyll opp et balongglass med isbiter.
  2. Hell over gin.
  3. Fyll opp glasset med tonic.
  4. Pynt med ferske ingefærstaver.

Roku Gin & Tonic med ingefær serveres øyeblikkelig etter den er ferdig laget.

Foto/bartender: Knut Whist/Julie Skui-Dahl

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.