Sipsmith Dry Martini med oliven

Sipsmith Dry Martini med oliven Yunus Yildiz Svanen OsloOppskrift

1cl Vermouth
6cl Sipsmith London dry gin
1 Oliven
Cocktailpinne
Isbiter
Nick & Nora glass

  1. Ha gin over i et røreglass fult med isbiter.
  2. Hell over Vermouth og rør blandingen kald.
  3. Ta frem et avkjølt Nick & Nora glass.
  4. Hell blandingen over i det avkjølte glasset uten isbiter.
  5. Tre en oliven med cocktailpinne og legg den forsiktig i glasset.

Sipsmith Dry Martini med oliven serveres øyeblikkelig etter den er ferdig laget.

Foto/bartender: Knut Whist/Yunus Yildiz – Svanen Oslo

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.