Fjæra Floradora

Fjæra Floradora Oslo GinfestivalOppskrift

4cl Fjæra Rosé gin
2cl sitronjuice
2cl bringebærsirup*
8cl Premium ginger beer
Zest av sitron
Bringebær
Isbiter

  1. Ha gin, sitronjuice og bringebærsirup i en shaker. (kan også røres sammen.)
  2. Fyll et balongglass med isbiter.
  3. Hell over blandingen fra shakeren i glasset.
  4. Fyll opp med ingefærøl.
  5. Pynt med et eller flere bringebær og zest fra sitron.

Fjæra Floradora serveres øyeblikkelig etter den er ferdig laget.

*Bringebærsirup lager du med like deler sukker, vann og bringebær som kokes opp. Rør godt rundt og la det avkjøles før det siles over i en passende beholder. Eventuelt kan en god bringebærsaft blandet med litt vann benyttes.

Foto/bartender: Knut Whist/Frederik Oslo Håndverksdestilleri

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.