Knut Hansen Tandra Tonic

Knut Hansen Tandra Tonic Oslo GinfestivalOppskrift

4cl Knut Hansen dry gin
12cl Tandra Tindved tonic
2 Grapfrukt zest
Basilikumblader
5 Blåbær
Isbiter

  1. Fyll et balongglass med isbiter.
  2. Hell over gin.
  3. Fyll opp glasset med tonic.
  4. Dytt grapfrukt zest ned i glasset.
  5. Pynt med blåbær og basilikum på toppen.

Knut Hansen Tandra Tonic serveres øyeblikkelig etter den er ferdig laget.

Foto/bartender: Knut Whist/Kaspar

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.