No 3 London Dry Gin & Tonic
Oppskrift
4cl No 3 gin
12cl tonic
Appelsin og sitron i skiver
Isbiter
- Fyll opp et balongglass med isbiter.
- Hell over gin.
- Fyll opp glasset med tonic.
- Pynt med appelsinskiver og sitron (grapefrukt fungerer også utmerket).
No 3 London Dry Gin & Tonic serveres øyeblikkelig etter den er ferdig laget.
Foto/bartender: Knut Whist/Julie Skui-Dahl
Oppsummering
Oppskrift
No 3 London Dry Gin & Tonic
Knut Whist
Publisert
Forberedelser
Total tid
Vurdering
![1star](https://www.kulinarisk.no/wp-content/plugins/all-in-one-schemaorg-rich-snippets/images/1star.png)
![1star](https://www.kulinarisk.no/wp-content/plugins/all-in-one-schemaorg-rich-snippets/images/1star.png)
![1star](https://www.kulinarisk.no/wp-content/plugins/all-in-one-schemaorg-rich-snippets/images/1star.png)
![1star](https://www.kulinarisk.no/wp-content/plugins/all-in-one-schemaorg-rich-snippets/images/1star.png)
![1star](https://www.kulinarisk.no/wp-content/plugins/all-in-one-schemaorg-rich-snippets/images/1star.png)