Sitronpesto

Oppskrift

50 g spinatblader
1 håndfull basilikumblader
1 lite hvitløksfedd
50 g pinjekerner
Skallet av 1 stor økologisk sitron
50 g nyrevet parmesan
½-¾ dl olivenolje

Sitronpesto:
Snitt de skylte og tørkede bladene i en food processor sammen med hvitløk, pinjekerner og grovrevet sitronskall. Tilsett revet parmesan, og hell oljen i litt om gangen mens blandingen kjøres sammen til en grov puré.

Her finner du oppskrift på pesto!

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.