Bruschetta med chevré og grønne asparges

Bruschetta med chevre og grønne aspargesOppskrift (2 personer)

4 store baguetteskiver
8 grønne asparges
1 fedd hvitløk, delt i to
Olivenolje
100 g chevré
125 g kesam
Havsalt og nykvernet pepper
Ferskpresset sitronsaft
1 håndfull ruccola
1 kvast persille
Salt og pepper

Bruschetta med chevré
Pensle baguetteskivene med olivenolje og gni dem inn med snittflatene på hvitløksfeddet.
Stek dem i forvarmet ovn på 200 grader i et par minutter.
Kok aspargesen i 2-4 minutter avhengig av tykkelse i vann tilsatt litt salt og sukker.
Ta opp aspargesen og la den renne av.
Finhakk osten og bland den sammen med kesam til en jevn krem.
Smak til med salt, pepper og sitronsaft.
Bre kremen utover bruschettaene og plasser 2 asparges på hver.
Dryss med litt olivenolje, ruccola og persille.

Her finner du flere aspargesoppskrifter!

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.