Croque monsieur

CROQUE MONSIEUROppskrift (4 personer)

8 skiver loff
4 skiver ost, helst gruyère
4 skiver skinke
Dijonsennep
Smør
Olje til steking

Smør loffskivene med smør og sennep og legg to og to sammen med skinke og ost mellom. Stek brødene gylne og sprø i olje i stekepannen og server dem varme og sammen med sylteagurker, sennep og en enkel grønn salat.

Flat og dyp tallerken fra Royal Copenhagen. Glass og karaffel fra den nye serien Plint, signert Andreas Engesvik for Magnor.

Foto: Monica Friedrich
Styling: Kjersti Edvartsen

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.