Club sandwich

Club sandwich Kulinarisk.noOppskrift Club sandwich

3 ristede loffskiver
50 g majones eller smør
Salatblader
2 stekte/kokte kyllingbryst
3–4 faste tomater
4 ss majones
9 skiver stekt bacon
Salt, pepper og paprikapulver

Club sandwich:
Smør loffskivene med et tynt lag smør eller majones. Legg et salatblad på hver skive.
Skjær kyllingkjøttet i skiver, og fordel det på tre brødskiver. Dryss litt salt, pepper og paprikapulver på kjøttet. Legg tomatskivene over og deretter majones. Legg tre skiver bacon oppå og dekk fyllet med resten av loffskivene. Legg de tre skivene oppå hverandre, og del dem i to på skrå slik at du får pene trekanter.

Club sandwich er uten tvil USAs signatursandwich. Du finner den stort sett på alle menyer rundt omkring i landet, enten det er på en fancy Country Club eller på en lokal diner. Ypperlig til lunsj, som kveldsmat eller som en litt mer fristende rett i matpakken.

Her finner du flere oppskrifter på sandwich!

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.