Pulled pork sandwich
Oppskrift (4 personer)
600 g pulled pork
4 hamburgerbrød, eller rundstykker
1 vårløk, hakket
Barbecuesaus
Coleslaw
Barbecuesaus til Pulled pork sandwich:
1 dl god ketchup
50-100 g brunt sukker (du bestemmer selv hvor søt du vil ha den)
2 ss eplesidereddik
2 s soyasaus
2 ts dijonsennep
2 ts paprikapulver
2 ts chipotle eller ev. røkt paprika
1 hvitløkspulver
Press hvitløken og rør den godt sammen med de andre ingrediensene. La sausen stå og hvile i ca. 10-15 minutter til sukkeret er helt oppløst.
Coleslaw til Pulled pork sandwich:
1/2 hodekål skåret i tynne strimler
1 stor gulrot, revet
1 dl majones
2 ss sukker
3 ss eplesidereddik
1 ts salt
Visp majones, sukker, salt og eddik sammen i en stor bolle. Bland inn kål og gulrøtter, og sett bollen i kjøleskapet en god time før servering.
Pulled pork sandwich:
Sett stekeovnen på 180 grader og sett pulled porkrestene inn. La det stå i ca. 20 minutter til det er gjennomvarmt. Del og varm hamburgerbrødene/rundstykkene. Legg et lag med coleslaw på hvert hamburgerbrød/rundstykke. Fordel deretter kjøttet, og 1-2 spiseskjeer med barbecuesaus over. Topp med hakket vårløk, før du topper med lokkene av hamburgerbrødene/rundstykkene.’
Her finner du oppskriften på Pulled pork!