Pulled pork sandwich

Pulled pork sandwichOppskrift (4 personer)

600 g pulled pork
4 hamburgerbrød, eller rundstykker
1 vårløk, hakket
Barbecuesaus
Coleslaw

Barbecuesaus til Pulled pork sandwich:

1 dl god ketchup
50-100 g brunt sukker (du bestemmer selv hvor søt du vil ha den)
2 ss eplesidereddik
2 s soyasaus
2 ts dijonsennep
2 ts paprikapulver
2 ts chipotle eller ev. røkt paprika
1 hvitløkspulver

Press hvitløken og rør den godt sammen med de andre ingrediensene. La sausen stå og hvile i ca. 10-15 minutter til sukkeret er helt oppløst.

Coleslaw til Pulled pork sandwich:

1/2 hodekål skåret i tynne strimler
1 stor gulrot, revet
1 dl majones
2 ss sukker
3 ss eplesidereddik
1 ts salt

Visp majones, sukker, salt og eddik sammen i en stor bolle. Bland inn kål og gulrøtter, og sett bollen i kjøleskapet en god time før servering.

Pulled pork sandwich:
Sett stekeovnen på 180 grader og sett pulled porkrestene inn. La det stå i ca. 20 minutter til det er gjennomvarmt. Del og varm hamburgerbrødene/rundstykkene. Legg et lag med coleslaw på hvert hamburgerbrød/rundstykke. Fordel deretter kjøttet, og 1-2 spiseskjeer med barbecuesaus over. Topp med hakket vårløk, før du topper med lokkene av hamburgerbrødene/rundstykkene.’

Her finner du oppskriften på Pulled pork!

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.