Toast med skagenrøre

Toast med skagenrøreOppskrift toast med skagenrøre (4 personer)

8 loffskiver, uten skorper
800 g skrelte ferske reker
1 dl majones
2 dl créme fraîche
2 ss  fersk dill, finhakket
Salt og nykvernet hvit pepper
Nypresset sitronsaft etter smak
2 ts cognac
100 g løyrom
Fersk dill til pynt

Toast med skagenrøre:
Bland créme fraîche, majones, dill og smak til med cognac og sitronsaft.
Legg  rekene i en annen bolle.
Hell majonesbladingen over og bland sammen.
Smak til med salt og pepper, og la salaten trekke i kjøleskapet i en times tid.
Rist loffskivene, anrett skagenrøren på dem.
Topp med løyrom og litt dill og server.

Her finner du flere oppskrifter på skalldyr!

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.