Andeleverpaté

AndeleverpatéOppskrift (4 personer)

150 g andelever
150 g smør
100 g kokt kyllingkjøtt
2 ss cognac
1 hvitløksfedd
1 mellomstor løk
1 ts sennepspulver
Smør til steking
½ dl andefett til toppen

Andeleverpaté:
Skrell løken og skjær den i skiver. Stek den myk i smør på lav varme. Ha i andeleveren og stek den på begge sider. Den er gjennomstekt etter ca. 5 minutter. Knus hvitløksfeddet og stek det sammen med leveren i et halvt minutt. Ha i cognac og la alkoholen fordampe. Det tar ca, 1 minutt. Ha alt over i en kjøkkenmaskin. Tilsett smør, kyllingkjøtt og sennepspulver, kjør til en jevn masse. Fyll en beholder med andeleverpaté og dekk den til med plastfolie.

Flere oppskrifter på pålegg finner du her!

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.