Multemarmelade med sitron og rosmarin

Oppskrift multemarmelade  (3 dl)

1 kvist fersk rosmarin
250 g multer
2 dl syltesukker
1 sitron

Del rosmarinkvisten i 3 deler. Bland rosmarin, multer og sukker. Kok sakte i  ca. 15 minutter. Riv det ytterste skallet av sitronen, bland det i og kok opp. Hell den varme marmeladen i et rent, skåldet glass. La den helst stå og modne i et par dager før den serveres.

Multemarmelade passer fortreffelig til ost som, f.eks. camembert og smaksrike blåmuggoster.

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.