Ørretpaté

ØrretpatéOppskrift ørretpaté

200 g kremost naturell, romtemperert
150 g varmrøkt ørret uten skinn
2 ss fersk dill
1 ss fersk gressløk
½ ts nypresset sitronsaft
1 knivsodd kajennepepper
Nykvernet sort pepper

Kjør ost, varmrøkt ørret, dill, gressløk, sitronsaft og kajennepepper til en jevn masse og smak til med pepper. Holder seg i et par dager i kjøleskapet, men smaker best når den er romtemperert, så ta den ut en halvtimes tid før servering.

Ørretpaté er et ekstra godt pålegg til matpakken eller servert som en enkel apetittvekker. Denne ørretpateen tar ikke mer enn fem minutter å lage.

Her finner du flere oppskrifter på pålegg!

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.