Hasselnøttmajones
Oppskrift
3 eggeplommer
Salt
1 ss epleeddik
1 dl nøytral olje
2 dl hasselnøttolje
Pisk eggeplommene kremet sammen med salt og eddik. Tilsett så begge oljer i en tynn stråle under pisking til en tykk majones.
Pålegg
- Andeleverpaté – fransk postei på sitt beste
- Appelsinmarmelade – med stjerneanis
- Appelsinmarmelade – friskt og godt
- Aprikossyltetøy – enkelt og lage
- Bjørnebærsyltetøy – perfekt til pannekaker
- Blåbærsyltetøy
- Bringebærsyltetøy – fantastisk til bakeverk
- Chevrékrem – pålegg og perfekt til grillet kjøtt
- Fikenmarmelade – supert tilbehør til ostefatet
- Hasselnøttmajones
- Hjemmelaget nutella – fra bunnen av
- Honningglaserte nøtter – til ostefatet eller som snacks
- Hovmestersaus – perfekt til laks
- Italiensk salat
- Jordbærsyltetøy – Norges mest spiste?
- Kyllingleverpaté – fort gjort
- Landpate med cumberlandsaus
- Lemon curd – afternoon tea?
- Leverpostei – enkel sak å lage
- Løkkompott med vermut og hvitvin
- Majones – enkelt å lage
- Makrell i tomat
- Multemarmelade med sitron og rosmarin
- Multesyltetøy – enkelt og nydelig
- Pasjonsfruktcurd – smaker deilig
- Peanøttsmør – fra bunnen av
- Plommechutney – perfekt til camembert
- Plommekompott til ost
- Portvinskokte nøtter – dessertnøtter og perfekt tilbehør til ost
- Pæremarmelade – nydelig til blåmuggust
- Rabarbra- og jordbærsyltetøy
- Remulade – nydelig til roast beef
- Røkelaksrøre – nydelig og enkelt
- Rørte tyttebær – perfekt til vilt
- Tomatmarmelade – perfekt tilbehør til alt av ost
- Tunfiskrøre – supert og kjempegodt pålegg
- Ørretpaté på 5 minutter
Om oss
Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.
Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.