Kolbevann kan ødelegge trakteren

Målebeger-for-vann-til-kaffetrakter-Kulinarisk.no

Å fylle vann i kaffetrakteren ved å bruke kolben kan være skadelig for trakteren. Det kan føre til at kaffetrakteren ødelegges.

Selv om man har en kvalitetstrakter som Moccamaster, kan du forringe maskinen og korte ned på levetiden hvis du heller vann fra kolben når du skal lage kaffe. Årsaken er at det kan følge med kafferester og oljer med vannet, og det er uheldig at dette kommer i vanntanken. For å unngå dette bør du heller bruke et rent målebeger når du heller i det kalde vannet.

Moccamaster har designet et målebeger i rustfritt stål som gir nøyaktig nok vann til én trakter. Da blir det enklere å måle opp, og du slipper å bruke kolben til dette formålet. I tillegg er målebegeret riktig så fint å hvile øynene på. Sammen med en tilpasset måleskje, kan dette være den perfekte gaven til en kaffeelsker ellertil deg selv. Riktig dosering er som kjent avgjørende for at kaffen skal bli optimal.

Moccamaster har laget en ti-grams måleskje, som gjør det enkelt å dosere feilfritt. Skjeen både ser eksklusiv ut og føles eksklusiv i hånden. Kaffen bør dessuten oppbevares i en lufttett boks for at den skal holde seg fersk så lenge som mulig. Moccamaster har derfor designet en lufttett boks i rustfritt stål til ideell oppbevaring av kaffen din. Produktene og det største utvalget finner du på Moccamaster.no. Kjøp dem enkeltvis eller velg en gaveeske som passer til akkurat ditt behov. Med alt dette tilbehøret ligger forholdene til rette for å lage en perfekt kopp kaffe – uten å skade maskinen.

10-grams-målebeger-og-poselukker-til-kaffe-Kulinarisk.noLufttett kaffeboks Kulinarisk.no

Foto: Moccamaster Nordic

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.