Hold kaffen fersk med en lufttett kaffeboks

Lufttett kaffeboks Kulinarisk.noKaffens forringelseprosess starter med en gang den utsettes for oksygen. Få ting kan måle seg med den herlige duften som stiger opp fra ny kaffe, enten du har malt den selv eller kjøpt den i butikken. Det mange ikke vet er at kaffens forringelseprosess starter med en gang den utsettes for oksygen. Det viktige blir å holde kaffen fersk frem til du skal bruke den. Legg kaffen i en lufttett kaffeboks. Kaffen bør oppbevares i et skap og ikke på kjøkkenbenken for å unngå at den blir utsatt for lys og med mindre du liker kaffe som smaker leverpostei og ost, bør du holde den vekk fra kjøleskapet. Tipset fra de fleste kaffeprodusenter er å oppbevare kaffen godt innpakket i originalemballasjen, og holde den unna lys. Bruk også gjerne en poselukker etter at posen er åpnet og brygg kaffen i løpet av noen få dager.

Foto: Moccamaster Nordic

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.