Asiatisk andebryst

Oppskrift (4 personer)

1 ss rød karripasta
400 g aromoasopp
1 boks kokosmelk
300 g erter
2 andebryst
2 fedd hvitløk
1 løk
2 ss solsikkeolje
1 ts sukker
4 dl ris
Salt
Nykvernet sort pepper

Finhakk hvitløk og løk, stek det i 1 ss olje i en liten gryte sammen med rød karri i 1 minutt. Skjær soppen i to, og vend dem i gryten sammen med kokosmelk. Kok opp, tilsett sukker, og la det småkoke i 15 minutter. Legg ertene i gryten i de siste 2 minuttene, og smak til med salt. Kok risen etter anvisningen på posen, og hold den varm. Riss skinnet på andebrystene i et rutemønster. Krydre dem med salt og pepper og stek dem i en varm panne i 1 ss olje i ca. 8 minutter på skinnsiden, og 5 minutter på den andre. La kjøttet hvile i 5 minutter, og skjær det i skiver. Server skiver av and med grønnsakene i rød karri og med kokt ris til.

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.