Del oppskrift

Hvit asparges med egg og majones

Hvit asparges med egg og majonesOppskrift

2 bunter hvite asparges
100 g parmesan, revet
4 ss smeltet smør
Salt
En klype sukker
1 skive sitron
2 kokte egg
2 ss gressløk, finhakket
2 ss persille, finhakket
2 dl majones

Hvit asparges med egg og majones
Skjær de nederste 2-3 cm av hver asparges, og skrell dem forsiktig.
Kok opp vann i en gryte med litt salt og sukker.
Tilsett sitronskiven og aspargesen.
Kok dem i ca 4-6 minutter avhengig av tykkelsen.
Hell majonesen i en bolle.
Skrell de kokte eggene og skjær dem i båter.
Rør gressløken inn i majonesen.
Ta aspargesen opp av vannet, la renne av og legg dem i en varm stekepanne.
Dryss parmesan og hakket gressløk over og deretter smeltet smør.
Anrett asparges sammen med majonesen og eggene.

Her finner du flere aspargesoppskrifter!