Stjernelag på matlagingskurs

Vi kan ikke påstå at vi er spesielt interessert i kjendiser her på Kulinarisk, men talentfulle skuespillere som også er opptatt av god mat liker vi. Etter at Oscar-sirkuset var over tok gravide Drew Barrymore med seg venninnegjengen på matlagingskurs hos The Culinary Institute of America. Stedet ligger nydelig til i Napa Valley, et av USAs flotteste vindistrikter. Her lagde Drew pasta sammen med Reese Witherspoon og Cameron Diaz, samt et par andre for oss mindre kjente venninner. Vi har vært på nevnte sted selv, og skjønner godt at jentene tok turen!

Dre Barrymore, Reese Witherspoon og Cameron Diaz på byttet ut Oscarglamour med pastakurs på The Culinary Institute of America.

Drew Barrymore, Reese Witherspoon og Cameron Diaz byttet ut Oscarglamour med pastakurs på The Culinary Institute of America.

Gravide Drew Barrymore lager pasta som en proff!

Gravide Drew Barrymore lager pasta som en proff!

USAs mest anerkjente uavhengige kokkeskole ligger vakkert til rett utenfor St. Helena i Napa Valley. Hit dro skueespillerne Drew Barrymore, Reese Witherspoon og Cameron Diaz for å lære å lage pasta.

USAs mest anerkjente uavhengige kokkeskole ligger vakkert til rett utenfor St. Helena i Napa Valley. Hit dro skuespillerne Drew Barrymore, Reese Witherspoon og Cameron Diaz for å lære å lage pasta.