Pytt i panne med speilegg og rødbetesalat
Oppskrift (4 personer)
400 g Vigramør, forhåndstrukket og skåret i terninger
400 g poteter, i terninger
1 ss olivenolje
2 løk, finhakket
3 epler, uten kjerner og skåret i små terninger
Salt og nykvernet pepper
4 egg
Ruccula til pynt
Rødbetesalat:
2 kokte rødbeter, raspet
1 ss akasiehonning
1 ss disjonsennep
Kok opp vann i en kjele. Tilsett potetene og kok i 5 minutter til. Hell av vannet og la det renne av i et dørslag.
I mellomtiden steker du løken og eplet i litt olje i en stekepanne til det er mykt. Tilsett pølsebitene og potetene og stek videre til det er sprøtt og gyllent. Stek eggene i en annen panne i mellomtiden.
Bland rødbetene med sennep og honning og smak til med salt og pepper.
Server pytt i pannen på separate tallerkener, pynt med ruccula og topp med et speilegg på hver. Rødbetesalaten serveres ved siden av.
Bestill Vigramør her
Foto: Monica Friedrich
Styling: Kjersti Edvartsen / Karina Florentz