Sitronkrem

Oppskrift (6 porsjoner)

5,5 dl kremfløte
140 g sukker
2 økologiske sitroner, saften av begge og finrevet skall av én

Kok opp fløte og sukker langsomt, og la det koke i 3 minutter under forsiktig omrøring. Ta det av varmen, rør i sitronsaft, og sett det til avkjøling. Hell kremen i serveringsglass, og sett dem i kjøleskapet i minst 3 timer, eller natten over. Dryss revet sitronskall over.

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe

Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.

Om oss

Kulinarisk.no er et mat- og drikkemagasin for alle som er glad i mat. Vi gir deg oppskrifter og inspirasjon til å lage mat- og drikke fra bunnen av. Det er den kulinariske opplevelsen og ekte matglede som er vårt fokus. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.