Del oppskrift

Søtpotetchips med sennepsdip

SøtpotetchipsOppskrift

Vegetabilsk olje til frityrsteking
1  kg søtpotet
Havsaltflak

Sennepsdip

120 g rømme
2 ts dijonsennep
1 ss sitronsaft
Havsaltflak

Søtpotetchips 
Bland alle ingrediensene til sennepsdippen i en bolle og sett til side.
Skjær tynne skiver av søtpoteten på et mandolinjern eller bruk en ostehøvel.
Varm oljen i en stor, dyp kjele over middels varme til temperaturen når 180º.
Slipp søtpotetskivene ned i oljen med en hullsleiv, et par stykker om gangen.
La dem koke i  2-3 minutter eller til de er gylne og sprø.
La dem renne av på kjøkkenpapir, før du drysser dem med salt og serverer sammen med sennepsdippen.

Her finner du flere oppskrifter på søtpotet!

Tekst/Foto: Kulinarisk.no

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.

Oppsummering
recipe image
Oppskrift
Søtpotetchips
Publisert
Forberedelser
Tid å lage
Total tid
Vurdering
51star1star1star1star1star Based on 2 Review(s)