Ramsløksalt
Oppskrift
20 blader ramsløk
4 ss grovt salt
Legg ramsløkblader og salt i en food processor, og kjør til et grønt salt. Lufttørk saltet på en bakeplate eller la det tørke i ovnen på 40 grader til det er helt tørt. Oppbevar ramsløksaltet i et glass eller en lufttett beholder, og bruk ramsløksalt som krydder på bløtkokte egg, i omeletter, i brød eller til å salte biff og fisk med.
Foto: Monica Friedrich
Styling: Kjersti Edvartsen
Oppsummering
![recipe image](https://www.kulinarisk.no/wp-content/uploads/2014/06/Ramsløksalt.jpg)
Oppskrift
Ramsløksalt
Publisert
Forberedelser
Tid å lage
Total tid
Vurdering
![1star](https://www.kulinarisk.no/wp-content/plugins/all-in-one-schemaorg-rich-snippets/images/1star.png)
![1star](https://www.kulinarisk.no/wp-content/plugins/all-in-one-schemaorg-rich-snippets/images/1star.png)
![1star](https://www.kulinarisk.no/wp-content/plugins/all-in-one-schemaorg-rich-snippets/images/1star.png)
![gray](https://www.kulinarisk.no/wp-content/plugins/all-in-one-schemaorg-rich-snippets/images/gray.png)
![gray](https://www.kulinarisk.no/wp-content/plugins/all-in-one-schemaorg-rich-snippets/images/gray.png)