Juledessert

Riskrem, multekrem og karamellpudding er de mest spiste juledessertene i Norge. Her får du oppskriftene, samt en ny variant på riskremen!

Riskrem med jordbær og pistasienøtter

Gi den tradisjonelle riskremen en enkel tvist med jordbær og pistasienøtter!

Riskrem med jordbær og pistasienøtter

Karamellpudding 

Juledessert nydelig karamellpuddingEn av julens mest populære desserter er helt klart karamellpudding. Det fløyelsmyke vidunderet lager du best selv.

Karamellpudding 

Multekrem – helnorsk juledessert

JuledessertMultekrem er muligens den eldste klassiske norske juledesserten vi har. For mange er den vel så viktig som hovedretten på julaften.

Multekrem

Riskrem med rød saus

Riskrem med rød saus er en kjærkommen juletradisjon og juledessert for mange. Riskremen er ikke bare en tradisjon i Norge, men i hele Skandinavia i mange forskjellige varianter.

Riskrem med rød saus

Foto/styling: Juledessert: Monica Friedrich Johannesen/Kjersti Edvartsen

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.