Risengrynsgrøt

Oppskrift (4  personer)

2 ½ dl grøtris
1 liter vann
1 liter helmelk
½ dl kremfløte
¼- ½ ts fint salt

Kanelsukker:

1 ss malt kanel
1 ½ rørsukker
Smør

Ha grøtris og vann i en gryte, og kok opp. La det småkoke under lokk i ca. 20 min, tilsett melken og la grøten koke videre i ytterligere 20 min. Når risen er myk, men fremdels fast tar du grøten av varmen og tilsetter kremfløte og salt, mens du rører rundt. La grøten hvile i fem minutter under lokk. Server risengrynsgrøt med en smørklatt og kanelsukker.

Om oss

Kulinarisk.no er et mat- og drikkemagasin for alle som er glad i mat. Vi gir deg oppskrifter og inspirasjon til å lage mat- og drikke fra bunnen av. Det er den kulinariske opplevelsen og ekte matglede som er vårt fokus. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.