Krutonger Henriette Schønberg Erken
– Croutons de pain
Oppskrift
Franskbrød (loff)
Smøer
Brødet skjæres i fingertykke skiver
All skorpe skjæres vekk
Brødet stikkes ut i den form man vil: rundt, ovalt, firkantet eller trekantet, alt efter hva de skal brukes til.
Stekes på begge sider i smeltet smør på panne, men må stekes hurtig og lysebrune.
Krutonger Henriette Schønberg Erken
Lær deg å lage perfekte, sprø krutonger hjemme med Henriette Schønberg Erken sin enkle oppskrift. Hjemmelagde krutonger er en fantastisk måte å bruke opp daggammelt brød på, og gir et deilig og smakfullt resultat. Du kan enkelt steke dem i ovnen eller i panne med olje, eller smør som i ooppskriften og dine favorittkrydder. Krutonger er det ideelle tilbehøret for å gi ekstra tekstur og smak til salater og supper. Imponer gjestene dine med den herlige crunchen som løfter enhver rett.