Hvit gløgg

Oppskrift (10 porsjoner)

1 liter syrlig eplejuice, for eksempel Ringi
1 dl akasiehonning
½ kanelstang
5 nellikspikre
2 knuste kardemommekapsler
1 dl mandler, grovhakkede
1 dl rosiner

Varm opp 1 dl av eplejuicen, og rør ut akasiehonningen i den. Tilsett resten av eplejuicen sammen med krydderne, og la det hele trekke i 15 mintter på svak varme. Sil av krydderne før servering og sett ut skåler med mandler og rosiner.

Her finner du oppskriften på eggelikør (eggnog)

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.