Airfryer oppskrifter – luftfrityr av matvarer
Airfryer er en godt kjent kjøkkenmaskin i USA. Den har gjort sin relativt stille entre inn i det norske kjøkkenet de siste årene. Nå har uerfarne og erfarne hjemme-kokker tatt i bruk airfryeren i et langt større omfang.
Redaksjonen i kulinarisk.no har et par år med erfaring når det gjelder bruk av airfryer og kan trygt anbefale dette magiske kjøkkenredskapet. Det er flere grunner til at vi anbefaler bruk av en, på norsk, luftfrityrkoker. Enkelheten kan sammenlignes med det en mikroovn leverer, men funksjonen er langt fra det samme. Varmluftbehandlingen av råvarene gir en unik krisphet lik den vi kjenner igjen fra oljefrityrkokeren, men nå altså uten olje, eller i hvert fall uten så mye olje.
På denne siden vil vi sammle alle våre airfryer oppskrifter som er tilpasset tilbredning med en airfryer. Ønsker du å anskaffe deg den samme luftfrityrkokeren vi benytter kan du bestille direkte fra importør her: Cosori Airfryer