Airfryer oppskrifter – luftfrityr av matvarer

Airfryer er en godt kjent kjøkkenmaskin i USA. Den har gjort sin relativt stille entre inn i det norske kjøkkenet de siste årene. Nå har uerfarne og erfarne hjemme-kokker tatt i bruk airfryeren i et langt større omfang.

Airfryer oppskrifter - luftfrityr av matvarer

Redaksjonen i kulinarisk.no har et par år med erfaring når det gjelder bruk av airfryer og kan trygt anbefale dette magiske kjøkkenredskapet. Det er flere grunner til at vi anbefaler bruk av en, på norsk, luftfrityrkoker. Enkelheten kan sammenlignes med det en mikroovn leverer, men funksjonen er langt fra det samme. Varmluftbehandlingen av råvarene gir en unik krisphet lik den vi kjenner igjen fra oljefrityrkokeren, men nå altså uten olje, eller i hvert fall uten så mye olje.

På denne siden vil vi sammle alle våre airfryer oppskrifter som er tilpasset tilbredning med en airfryer. Ønsker du å anskaffe deg den samme luftfrityrkokeren vi benytter kan du bestille direkte fra importør her:  Cosori Airfryer

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.