Få med deg en kulinarisk fransk aften

– Winemakers Dinner 19. april i Oslo!

Smak 7 viner fra det franske vinhuset Delas Freres sammen med en spesialkomponert meny på Albert Bistro.

Delas kjellerFå med deg den unike opplevelsen av å nyte en helfransk aften på det som blir kalt Oslos Paris. Vi har invitert Herve Robert fra vinhuset Delas Frères i Rhône-dalen til Oslo, for å fortelle om vinhusets historie og de elegante vinene deres. Sammen med kjøkkensjef Phillip Gudd, på Albert Bistro har han satt sammen én for kvelden spesialkomponert meny, som komplimenterer vinene.

Det velrennomerte vinhuset Delas Frères ble grunnlagt så langt tilbake som i 1835, og ekspertisen og stoltheten som legges i fremstillingen av vinen er den samme i dag, som den var da.

Vingården ligger i Rhône-dalen, nærmere bestemt i Tournon-sur-Rhône, og derfra kommer altså Hervé Robert for å fortelle oss mer om håndverket, historien bak vinene og druene de blir fremstilt av. Sammen med Philip Gudd, har han også tilpasset maten vi skal nyte denne kvelden – som blir en kulinarisk opplevelse av franske bistroretter basert på det beste av norske råvarer.

Albert BistroAlbert Bistro, er for de som kjenner den Oslos svar på Paris. Den nydelige innredede bistroen frister med retter tilberedt på beste franske vis – med kjærlighet. Navnet, stedet og atmosfæren er inspirert av og reflekterer Albert, en ung franskmann oppvokst på landet med bestemors mat som har flyttet inn til storbyen.

Ta med deg din bedre halvdel, gode venner og venninner eller vin- og matinteresserte kolleger på en kulinarisk opplevelse!

Dato og tid: Tirsdag 19. april 2016, kl. 19.00 – ca. 21.30

Sted: Albert Bistro, Stranden 3, 0250 Oslo

Pris: 750 kroner per person

Vi har plass til maksimalt 30 gjester. Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på arrangementet, men ikke møter opp, refunderes ikke avgiften.

Arrangementet er utsolgt!

Meny

Winemakers Dinner med Hervé Robert fra Delas Frères

Albert Bistro

  1. april 2016

*

Champagne Deutz Brut Classic N.V

**

Soupe a l’oignon gratinée et ses croutons
Løksuppe gratinert med gruyèreost

Delas Viognier

Delas Condrieu La Galopine

***

Boeuf Bourguignon
Klassisk oksegryte med bacon og potetpuré

Delas Crozes-Hermitage Les Launes

Delas Crozes-Hermitage Domaine des Grands Chemins

****

Jarret d’agneau et aux petit légumes
Lammeskank med rotgrønnsaker

Delas Cornas Chante-Perdrix

Delas Hermitage Les Bessards

*****

Plateau de Fromages
Utvalgte oster

Delas Côtes du Rhone Saint-Esprit

Delas Logo

Albert-bistro-logo

Delas Dom Tourettes

Betalingsbetingelser: Faktura på 750,- inklusiv mva pr person sendes ut etter bestilling med forfall bestillingsdatoen. Bekreftelse på innbetaling med adgangsinformasjon sendes på registrert e-postadresse.