Kulinarisk – Stillingsreportasje

En naturglad og dyktig kjøkkensjef?

Takk for interessen. Stillingen er nå besatt!

Vi i Kulinarisk får mange spennende forespørsler. Da vi ble spurt om vi ville være med å se etter en kjøkkensjef til Vatnahalsen hotell, var svaret selvfølgelig ja!

vatnahalsen-hoyfjellshotell

Er du eller kjenner du en sporty person og utdannet kokk som elsker norske råvarer og har en god relasjon til naturen? Da er muligens denne stillingen perfekt!

Tenk deg å få lov til å ha en arbeidsplass i en del av Norges vakreste naturlandskap – hvor arbeidsdagen er litt annerledes enn dagen før. Som kjøkkensjef på Vatnahalsen hotell kan du oppleve å ha tilgang til ferske råvarer rett utenfor døren. Du kan gjøre det en lidenskapelig kokk drømmer om å gjøre, du kan skape kulinarisk magi og være tradisjonell samtidig som du er innovativ.

Hvis vi hadde hatt et nasjonalt spiskammers med råvarer, kunne det mest sannsynlig ha ligget i Flåm.

Ny kjøkkensjef til Vatnahalsen høyfjellshotell

På Vatnahalsen hotell lages og serveres det nydelige retter laget fra bunnen av med lokale råvarer.

Det lages mat til lokale gjester, hotellets gjester og forbipasserende gjester. Arbeidsdagen er sjelden lik, og det kan til og med arrangeres bryllup, konferanser og mange andre eventyr ved hotellet. Det er lange og gode buffetradisjoner som skal ivaretas og videreutvikles av den nye kjøkkensjefen på dette kulinariske kjøkkenet.

Hvis vi er så heldige at vi kan hjelpe Vatnahalsen hotell og deres gjester med å finne den perfekte kjøkkensjefen, ønsker vi å bli bedre kjent med deg som kjøkkensjef.

Kulinarisk.no trenger så klart en kulinarisk kjøkkensjef i Flåm som også kan inspirere oss og våre lesere.

urdshovd

Stillingsannonse

Vatnahalsen hotell søker kjøkkensjef

Vatnahalsen hotell ligger idyllisk til på toppen av Flåmsdalen, 820 moh. Her er det ingen bilveier, og den eneste måten å ankomme denne unike plassen er via Bergensbanen eller Flåmsbanen, som stopper på hotellets egen stasjon. Ikke uten grunn ble stedet kalt Nordens St. Moritz i gamle dager, og den over hundre år lange tradisjonen med bevertning og overnatting har de siste 35 årene vært ivaretatt av familien Aksnes. I dag drives hotellet av andre generasjon Aksnes.

På Vatnahalsen serverer vi hjemmelaget mat på lokale råvarer. Vi bor midt i vill og vakker natur der reinsdyrene beiter og hjorten hører hjemme. Fjellvannet er fullt av ørret, bær vokser rundt oss på alle kanter, ølet og osten produseres i dalen, og nede langs fjorden ligger noen av Norges mest frodige frukt- og grønthager. Hvis du liker å jobbe med lokale råvarer og tilberede retter fra bunnen av, så er dette en unik mulighet.

Vi er nå på jakt etter en engasjert kjøkkensjef som:

– Er utdannet kokk m/fagbrev

– Kan ta ansvar for kjøkkenet vårt

– Elsker å lage mat

– Elsker å jobbe med lokale råvarer

– Er god på logistikk og bestilling

– Er samarbeidsvillig og entusiastisk

– Har erfaring fra hotell- og restaurantkjøkken

– Er effektiv og fleksibel

– Har gode norsk- og engelskkunnskaper

– Liker naturen og vet å bruke den

Vi kan tilby:

– En ansvarsfull jobb med varierte oppgaver

– Faglige utfordringer

– Hyggelig arbeidsmiljø

– Et nytt kjøkken

– Unik tilgang på råvarer fra Nærøyfjorden Verdensarvpark og området rundt

Våre gjester er fra hele verden, og vi serverer dem tradisjonsrik og raus mat når de kommer hjem til oss. 80 prosent av våre gjester har bodd på Vatnahalsen Hotell tidligere, og en viktig grunn til at de kommer tilbake er nettopp på grunn av maten. Det er en tradisjon som vi ønsker å opprettholde.

Nærmere opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til daglig leder Jannet på tlf. 951 59 947.

Søknad med CV, attester og referanser sendes til [email protected]

Resultat stillingsreportasje

  • 2 414 personer leste annonsen på kulinarisk.no
  • 1 186 leste annonsen via nyhetsbrev
  • Annonsen ble vist til 57 400 personer i målgruppen
  • Annonsen hadde 1 586 klikk på Facebook
  • 462 kommentarer, 63 delinger og liker-klikk
  • 6 relevante søknader kom inn
  • Vatnahalsen høyfjellshotell opplevde et økt antall hendvendelser og bestillinger til hotellet som følge av stillingsreportasjen.

Om Kulinarisk.no