Påskemat

Påskemat

Påskemat

Påsken er den viktigste og eldste kristne høytiden og feires til minne om Jesus oppstandelse fra de døde.  Skjærtorsdag spiser Jesus sammen med disiplene sine for siste gang og innstifter nattverden. Fra dette tidspunktet ble mat en viktig del av en tradisjon som har pågått i over 2000 år. Da er det ikke rart at mange har sterke følelser for påskemattradisjonene sine. Påskemat som appelsin, kvik lunsj, egg, lam, poteter og påskeegg er noen av mange kulinariske tradisjonene som nytes i påsken.

Vi har samlet en rekke oppskrifter på den tradisjonelle maten til påske såvel som noen ideer til turmat og spennende nytt tilbehør.

Påskemattradisjon eller ei, godt kan vi garantere at det er!

God påske!

Påskematoppskrifter

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.