Bruschetta med ertepuré

Bruschetta med ertepuréOppskrift

1 stor ciabatta
2 pakker á 250 g fryste selskapserter
1 løk
2 ss rømme
1 ss vegetabilsk olje
Salt, sukker og nykvernet pepper

Skrell og skjær løken i ringer. Varm opp stekepannen, og stek løken i olje. Dryss over litt sukker, slik at løken karamelliserer seg litt og blir myk og gylden. Kok ertene i 2-3 minutter, og skyll dem deretter i kaldt vann. Kjør løken i en blender sammen med ertene, hold av en håndfull erter til pynt. Tilsett rømme til slutt og smak til med salt, sukker og pepper.

Skjær ciabattaen i skiver og rist dem i oven eller i en grilpanne. Smør ertepureen på skivene og servér!

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.