Italiensk salat

Oppskrift (4 personer)

1 potet
1 gulrot
2 dl kokte erter
1 eple
100 g kokt skinke
2 dl majones

Skjær poteten og gulroten i tynne staver og kok dem i ca. 2-3 minutter. Hell av vannet og skyll grønnsakene i kaldt vann. La dem renne av. Skjær eplet og skinken i tynne staver. Bland alle ingrediensene med majonesen.

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.