Avokadosuppe

Oppskrift (2 personer)

2 modne avokadoer
2 dl hønsekraft
2 dl matfløte
1 ts nypresset sitronsaft
1 cl mørk rom
1/4 krm karri
Salt og pepper

Del avokadoene, og fjern steinene. Grav ut kjøttet med en skje i en blender eller food processor. Hell kraften og fløten i og kjør til en glatt og fin suppe. Smak suppen til med sitronsaft, krydder og rom, og avkjøl den i kjøleskap til servering.

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.