Persillesaus

Oppskrift (4 personer)

En klassisk oppskrift som kan brukes til mye, f.eks. stekt flesk eller en panert fisk.

3 ss hvetemel
1 håndfull persille
25 g smør
4 dl melk

Smelt smøret og melet i. Rør godt sammen. Tilsett melken litt om gangen mens du rører godt i gryten. Kok sausen i 5 minutter, og smak til med salt og pepper. Hakk persillen mens sausen koker, og tilsett den rett før servering.

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.