Gorgonzolasaus

Oppskrift (2 personer)

Passer perfekt til biff og kylling.

1 knivsodd salt
50 g smør
1 vårløk
1 knivsodd pepper
50 g gorgonzolaost

Finhakk vårløken. Bland gorgonzola, vårløk og smør sammen i en liten gryte over svak varme. Varm opp under omrøring til sausen er kremet og har fått den rette konsistensen. Smak til med salt og pepper. Server gorgonzolasaus med en gang.

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.